İSPANYA-ENDÜLÜS TURU (THY-Vizeli 7-GECE 8 GÜN)

Elegant İspanya Endülüs Turu, tarihi ve kültürel zenginlikleriyle ünlü İspanya'nın güzel bölgesi Endülüs'ü keşfetmek için tasarlanmış konforlu bir seyahat paketidir. Endülüs'ün zarif mimarisi, geleneksel lezzetleri ve büyüleyici atmosferiyle dolu bu tur, unutulmaz bir İspanya deneyimi sunuyor.
VİZESİZ EKSTRA TURLAR DAHİL
Fiyat
849 EURO€ Kişi Kişi
Süre
8 Gün 7 Gece
Gidilen Yer
İSPANYA-ENDÜLÜS
Yolcular
20+

BARCELONA – FİGUERES & DALİ MÜZESİ - LA ROCA VILLAGE-VALENCIA OUTLET –TOLEDO – MADRİD-GRANADA – ALHAMBRA-CORDOBA – SEVİLLA - RONDA – SETENIL DE LAS BOGEDAS – SEVILLA 7 GECE 8 GÜN EN KAPSAMLI-SÜPER PROMOSYON

İSPANYA-ENDÜLÜS TURU (THY-Vizeli 7-GECE 8 GÜN) 0545 829 0909 - 0532 176 7017 - 0539 701 1717
  • Tur Bilgilendirme
  • Tur Programı
  • Tur Bilgilendirme
  • Tarih / Fiyatlar
  • Galeri
  • Benzer Turlar

Neler Dahil

Gidilen Yer
İSPANYA-ENDÜLÜS İSPANYA-ENDÜLÜS'yi keşfedin
Kalkış Yeri
Detaylı Bilgi İçin +90 5397011717 numaramızdan veya hızlı iletişim formu sağ açılır sekmesinden öğrenebilirsiniz.
Varış Yeri
BARCELONA – FİGUERES & DALİ MÜZESİ - LA ROCA VILLAGE-VALENCIA OUTLET –TOLEDO – MADRİD-GRANADA – ALHAMBRA-CORDOBA – SEVİLLA - RONDA – SETENIL DE LAS BOGEDAS – SEVILLA 0545 829 0909 - 0532 176 7017 - 0539 701 1717
Dahil Olanlar
  • Alan-otel-alan transferleri
  • Barcelona,Madrid,Toledo,Sevilla,Ronda, Setenil de las Bodegas,Granada,Alhambra (giriş hariç),Alicante,valencia,Figueres,Dali Müzesi (giriş hariç)Cordoba (cami girişi hariç) turları
  • Dali Müzesi (Giriş Hariç)
  • Havalimanı vergileri
  • Özel otobüslerimiz ile tüm şehir transferleri
  • Profesyonel Türkçe rehberlik ve asistanlık hizmetleri
  • Türk Hava Yolları tarifeli seferleri ile İstanbul (IST)-Barcelona (BCN) gidiş, Malaga (AGP)-İstanbul (IST) dönüş ekonomi sınıfı uçak bileti
  • TURSAB mesleki sorumluluk sigortası
Dahil Olmayanlar
  • Her türlü kişisel harcamalar ve otel ekstraları
  • Müze ve Ören yeri giriş ücretleri (170 Euro)
  • Öğle ve akşam yemekleri
  • Seyahat sağlık sigortası
  • Şoför tipleri 5 Euro/ kişi başı (isteğe bağlı)
  • Turist şehir vergileri
  • Vize ücreti, servis bedeli
  • Yurtdışı çıkış harcı

BARCELONA – FİGUERES & DALİ MÜZESİ – LA ROCA VILLAGE-VALENCIA OUTLET

TOLEDO – MADRİD-GRANADA – ALHAMBRA-CORDOBA – SEVİLLA – RONDA – SETENIL DE LAS BOGEDAS 

TÜM TARİHLER KESİN ÇIKIŞ

EN KAPSAMLI PROGRAM 

0545 829 0909 – 0532 176 7017 – 0539 701 1717

  • 1.Gün
  • 2.Gün
  • 3.Gün
  • 4.Gün
  • 5.Gün
  • 6.Gün
  • 7.Gün
  • 8.Gün
1.Gün

İSTANBUL – BARCELONA

İstanbul Havalimanı dış hatlar gidiş terminalinde uçuştan üç saat önce buluşuyoruz. Bagaj, bilet ve biniş işlemlerinin ardından Türk Hava Yolları tarifeli seferi ile Barcelona’ya gerçekleşecek uçuşumuzun ardından, havalimanında bizleri bekleyen özel otobüsümüze geçiyoruz. Panoramik şehir turu ile programımız başlıyoruz. Turumuzda Plaza De Catalunya Meydanı, La Rambla Caddesi, Kristof Kolomb Heykeli, Plaza De Espana görülecek yerler arasındadır. Turumuzun ardından Barcelona’daki otelinize transfer ve dinlenmek üzere serbest zaman. Konaklama otelimizde.

2.Gün

BARCELONA – FİGUERES & DALİ MÜZESİ - LA ROCA VILLAGE OUTLET – BARCELONA

Otelde alacağımız kahvaltının ardından Figueres & Dali Müzesi turumuz için hareket. Ünlü Sürrealist ressam Salvador Dali'nin 1974 senesinde ekibiyle birlikte düzenlediği bu teatral müzede yapacağımız gezinin ardından Dünyaca ünlü markaların bulunduğu Barselona'nın en ünlü outlet kasabası La Roca Village’da 2 saatlik bir alışveriş molası vereceğiz. Molamızdan sonra Barselona şehir merkezine hareket. Rehberimizin belirleyeceği serbest zaman ardından otelimize hareket. Konaklama otelimizde.

3.Gün

BARCELONA – VALENCIA

Otelde alacağımız kahvaltının ardından Valencia’ya hareket ve panoramik şehir turu. Turumuzda göreceğimiz yerler arasında Gotik Katedral, Micalet Çan Kulesi, portakallarıyla ünlü meyve bahçeleri bulunmaktadır. Turumuzun ardından Valencia’daki otelinize transfer ve dinlenmek üzere serbest zaman. Konaklama otelimizde.

4.Gün

VALENCIA – TOLEDO – MADRİD

Otelde alacağımız kahvaltının ardından Toledo’ya hareket ve panoramik şehir turu. M.Ö. 590 yılında Yahudiler tarafından kurulup, günümüzde üç büyük dine bağlı insanların bir arada, barışçıl bir şekilde yaşadığı, tarihi ve turistik anlamda İspanya’nın en önemli şehirlerinin başında gelen Toledo, şövalyeler şehri olarak bilinir. İber yarımadasının en büyük nehri olan Tajo şehrin içinden geçmektedir. Uzun süre İspanya Krallığının başkenti olmuştur. Dünya’nın en büyük Orta Çağ şehirlerinden olduğu için UNESCO Dünya Kültür Miras Listesi’ne dâhil edilmiş ve koruma altına alınmıştır. San Martin Köprüsü, Damasquinos (Şam İşi), altın el işçiliğinin yapıldığı atölyeler ve dükkânlar görülecek yerler arasındadır. Ardından Madrid’e hareket ve panoramik şehir turu. Görülecek yerler arasında Puerto del Sol, Plaza Mayor, Paseyo de la Castellana, boğa güreşi arenası, Gran Via, Plaza de Espana, Puerto de Alcala bulunmaktadır. Turumuzun ardından Madrid’deki otelinize transfer ve dinlenmek üzere serbest zaman. Konaklama otelimizde.

5.Gün

MADRİD – GRANADA – ALHAMBRA

Otelde alacağımız kahvaltının ardından Granada panoramik şehir turumuz için hareket. Turumuzda tarihi Endülüs/Granada sokaklarında Emevi ve Abbasi dönemlerinden kalma eserlerin arasında Grand Via, La Rambla ve Belediye Meydanı görülecek yerler arasındadır. Tur sonrası misafirlerimiz ile Alhambra Sarayı turu (Harem girişi hariç). Arabesk mimarisi, havuz ve bahçeleri ile ünlü UNESCO Dünya Kültür Mirasları Listesi’nde yer alan saray görülecektir. Turumuzun ardından Granada’daki otelinize transfer ve dinlenmek üzere serbest zaman. Konaklama otelimizde.

6.Gün

GRANADA – CORDOBA – SEVİLLA

Otelde alacağımız kahvaltının ardından Cordoba’ya hareket ediyoruz. Roma İmparatorluğu döneminde kurulan, 10.yy.’da İslam devleti himayesinde Avrupa'nın en büyük şehri olan Cordoba'yı keşfediyoruz. Burada görülecek yerler arasında Alcazar De Los Reyes Cristianos, Roma Köprüsü, Cordoba Camii (panoramik) yer almaktadır. Ardından Sevilla’ya hareket ve panoramik şehir turu. Göreceğimiz yerler arasında; İspanya Meydanı, Altın Kule ve Guadalquivir nehri bulunmaktadır. Turumuzun ardından Sevilla’daki otelinize transfer ve dinlenmek üzere serbest zaman. Konaklama otelimizde.

7.Gün

SEVILLA – RONDA – SETENIL DE LAS BOGEDAS – SEVILLA

Otelde alacağımız kahvaltının ardından Ronda & Setenil de las Bodegas turumuz için hareket. Ronda; Emeviler’in yarımadadan çekilirken İspanyollara en son teslim ettikleri kale olma özelliği taşımaktadır. Bu nedenle hem İslam hem de Hristiyan dinlerinin etkisi altında kalmış, silinmeyen izlerle bezenmiş olması ile göze çarpar. Kireç taşından dik bir yarığın iki tarafında büyük bir kayalığın üzerinde kurulmuş ve dünyanın en eski boğa güreşi arenasının bulunduğu tipik bir beyaz Endülüs köyüdür. Görülecek yerler arasında Casa Del Rey Moro, Palacio Mondragon, Puento Nuevo yer almaktadır. Setenil de las Bodegas; İspanya’nın güney kasabalarından biri olan, beyaz boyalı evleri ile kayalıklarla bir bütün oluşturacak şekilde inşa edilmiş evleri ile bizleri bekleyen Setenil turumuzu yapıyor olacağız. Tur bitimi otelimize transfer ve serbest zaman. Konaklama otelimizde.

8.Gün

SEVİLLA – MALAGA – İSTANBUL

Otelde alacağımız kahvaltının ardından odaların boşaltılması ve Malaga’ya hareket. Varışımızın ardından panoramik şehir turu. Pablo Picasso’nun doğduğu Malaga şehir turumuzda göreceğimiz yerler arasında Paseo de Parque (Park Caddesi), Plaze de la Merced, Cervantes Tiyatrosu, Puerto Marina (Liman), La Alcazaba ve Gibralfaro Kalesi bulunmaktadır. Ardından rehberimizin belirteceği saatte havalimanına transfer. Türk Hava Yolları tarifeli seferi ile İstanbul’a uçuş. İstanbul Havalimanı’na varışımızla birlikte turumuzun ve servislerimizin sonu.

 

 

 

 

 

 

More about İSPANYA-ENDÜLÜS

OTELLER VE TARİH DETAYLARI
Oteller Tarihler  

2 ve 3 Kişilik

Oda / Kişi başı

Tek Kişilik

Oda Farkı

3 – 12 Yaş

Çocuk

0 – 2 Yaş

Çocuk

3* & 4* Oteller

 (Şehir dışı)

 

09, 23 Kasım

07, 21 Aralık 2024

849 Euro 400 Euro 849 Euro 300 Euro
12, 26 Ekim 2024 949 Euro 400 Euro 949 Euro 300 Euro
 28 Eylül & 14 Ekim 2024 999 Euro 400 Euro 999 Euro 300 Euro
 

17, 31 Ağustos 14 Eylül 2024

1049 Euro 400 Euro 1049 Euro 300 Euro

 

 

KONAKLAMA VE UÇUŞ NOTLARI
o  Otellerinin Giriş saatleri 15:00 – 17:00 arası / Çıkış saatleri 10:00 – 12:00 arasındadır.

o  Kalkış ve varış saatleri yerel saatlerdir.

o  *işareti olan uçuşlar, hareket tarihinden 1 sonraki takvim gününde varış noktasına ulaşır.

o  İç hat bağlantı detay ve fiyat farklarını sorunuz.

o  Gruplarda fiyatlar geçerli değildir, Özel fiyatlarımızı sorunuz.

o  Alhambra Saray’ına müsaitlik doğrultusunda giriş yapılmaktadır.

Katılımcı, tur programında belirtilen düzenlenecek olan turlara katılıp, programı aksatmayacağını ve buna istinaden lokal rehber, müze & ören yeri girişleri, şehir vergileri, varsa kulaklık audio sistem gibi oluşan giderlere ilişkin yapılacak ödemeler için tur programında önceden bildirilmiş olan miktarı, seyahat esnasında tur yetkilisine ayrıca ödeyeceğini peşinen kabul eder. Katılımcı bu konuda tam ve eksiksiz olarak bilgilendirilmiştir.

 

TK1853 ISTBCN 07:45 10:20

TK1306 AGPIST 17:45 23:05

 

 

 

 

ÖRNEK OTELLER
MADRID

(şehir dışı)

SEVILLA

(şehir dışı)

GRANADA

(şehir dışı)

VALENCİA

(şehir dışı)

 

BARCELONA

(şehir dışı)

 

2025 ERKEN KAYIT AVANTAJI
From 2349 EURO€
OTOBÜSLÜ-9 ÜLKE-15 ŞEHİR-VİZELİ
From 399 EURO€
SÜPER PROMOSYON
From 999€
Hindistan'ın Altın Üçgen Turu, başkent Delhi'nin kültürel zenginlikleri, Agra'nın ünlü Taj Mahal'i ve Jaipur'un sarayları ve renkli pazarları ile ziyaretçileri büyüleyen unutulmaz bir yolculuktur.
7 Gün 5 Gece
HİNDİSTAN-DELHİ
20+
VİZESİZ | TÜM EKSTRA TURLAR DAHİL
From 1390 USD€
2024- 2025 YILI VİZESİZ TAYLAND PATTAYA                                            
From 899€€
Bangkok Pattaya Turu, Tayland'ın enerji dolu başkenti Bangkok'un modern atmosferinden başlayarak, tropikal plajları, renkli gece hayatı ve eğlenceli aktivitelerle ünlü Pattaya'nın eşsiz güzelliklerini keşfetmenin mükemmel bir yolculuğunu sunuyor.
9 GÜN 7 GECE
tailand
20+

BARCELONA – FİGUERES & DALİ MÜZESİ - LA ROCA VILLAGE-VALENCIA OUTLET

TOLEDO – MADRİD-GRANADA – ALHAMBRA-CORDOBA – SEVİLLA - RONDA – SETENIL DE LAS BOGEDAS 

TÜM TARİHLER KESİN ÇIKIŞ

EN KAPSAMLI PROGRAM 

0545 829 0909 - 0532 176 7017 - 0539 701 1717

Copyright © 2024 - Tüm Hakları Saklıdır | Küçükkuyutur | 05397011717